Mediakortti 2011

Toiminta-aika ja kuuluvuus

Radio Hami on Suomen Radioamatööriliiton tilapäinen paikallisradio joka on toiminut eri tapahtumissa vuodesta 1991.

Tänä vuonna Radio Hami on äänessä Sappeelta torstaista sunnuntaihin 14.-17.7. Lähetin sijaitsee radiomastossa Sappeella ja ULA-lähetyksen kuuluvuusalue on useita kymmeniä kilometrejä. Yöaikaan keskiaaltolähetys voi olla kuultavissa koko Suomen alueella ja hyvissä olosuhteissa kauempanakin. Lisäksi asema on kuultavissa Internetin kautta hyvälaatuisena audiostreamina.

Mediahinnasto

Seuraavat hinnat (alv 0%) perustuvat n. 30 sekunnin mittaisiin spotteihin:

Tehopaketti

200 €

Täyspaketti

150 €

Primetimepaketti

100 €
Sisältää toiston kahdesti tunnissa primetime-aikana (48 toistoa) ja kerran tunnissa sen ulkopuolella (24 toistoa). Yhteensä 72 toistoa. Sisältää toiston kerran tunnissa koko tapahtuman ajan (48 toistoa) Sisältää toiston kerran tunnissa primetime -aikana koko tapahtuman ajan (24 toistoa)
Spotin hinta 2.78 € Spotin hinta 3.13 € Spotin hinta 4,17 €
HUOM: Mainosten esitysaika 10-22, primetime 16-22


Voimme tehdä persoonallisen  mainoksen oman ideanne tai antamienne perustietojen pohjalta.
Valmiit mainosspotit toimitetaan joko sähköpostitse äänitiedostona (mp3 tai wav), CD-R-levyllä tai Minidisc-levykkeellä.

Myynti ja lisätiedot:

Tero Arteli

050 535 0606


Radio Hamissa ovat tehokkaiksi osoittautuneet erityisesti paikallisista palveluista kertovat mainokset. Tässä mainostajien kommentteja:

"Uskomatonta! Yksi pieni mainos ja kaupan piha oli hetkessä niin täynnä autoja etteivät kaikki sopineet parkkiin. Koskaan en ole näin tehokasta mainosta ostanut!"
Kyläkauppias Vaalasta

"Perunoiden vaakapolarisaatiosta kyseltiin vielä seuraavanakin kesänä!"
Mäkelän isäntä Lopelta